Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb gelatinos.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Unt 100 g, făină 100 g, supă de pasăre 500 ml, frişcă 100 g, gelatină 30 g, sare.
Cum se prepara:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte, se stinge cu supa de pasăre, în care s-a dizolvat gelatina. Se adaugă frişca şi sarea, se amestecă cu telul, se lasă să dea în fiert, apoi se strecoară printr-o etamină. Se foloseşte la naparea (îmbrăcarea) preparatelor reci.
Sursa Imagini
mai mult...
Tag-uri: sos alb,
gelatina,
frisca,
supa de pasare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro