Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb pentru blanchet.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, supă de oase 350 ml, gălbenuşuri 2 buc, lămâie 75 g, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de oase şi se amestecă bine ca să nu se facă cocoloaşe. Se lasă să fiarbă circa 15-20 min. la un foc domol, se ia vasul de pe foc, se temperează, se adaugă gălbenuşurile, se amestecă şi se potriveşte gustul cu sare şi zeamă de lămâie. Se dă vasul din nou
mai mult...
Tag-uri: sos,
alb,
blanchet,
unt,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro