Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb pentru rumenit mornay.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Sos alb Bechamel 400 g, smântână 100 g, gălbenuşuri 2 buc, caşcaval 75 g, sare.
Mod de preparare:
Sosul alb (a se vedea reţeta nr. 60) se amestecă cu smântână şi se fierbe circa 10 min., se ia de pe foc şi se temperează, se adaugă gălbenuşurile şi se bate cu un tel pentru ca gălbenuşurile să nu se taie, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. După ce sosul se toarnă peste preparatul ce urmează a fi dat la cuptor, se presară pe deas
mai mult...
Tag-uri: sos,
alb,
rumenit,
monray
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro