Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos brun spaniol.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă 800 g, morcovi 75 g, pătrunjel 50 g, ţelină 50 g, ceapă 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g. făina 75 g, bulion de tomate 50 g, dafin 2-3 foi, cimbru 1/2 fir, chimen 5 g, piper 17-18 boabe, sare.
Mod de preparare:
Făina se rumeneşte într-o tigaie cu ulei. Se adaugă zarzavatul, usturoiul şi ceapa tăiată felii şi se călesc împreună. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă oasele de vacă ce au fost rume
mai mult...
Tag-uri: sos,
brun,
spaniol
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro