Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos de ceapa II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Ulei 50 g, făină 50 g, ceapă 400 g, oţet 9° 40 ml, supă de oase 400 ml, sare.
Mod de preparare:
Făina se căleşte în ulei, se adaugă ceapa tocată mărunt şi se călesc împreună. Se stinge cu oţet amestecat cu supă şi se fierbe, până ce sosul are consistenţa necesară. La siîrşit se potriveşte gustul de sare şi se strecoară. Acest sos se foloseşte de obicei la rasoluri.
Vă dorim poftÃ
mai mult...
Tag-uri: sos,
ceapa,
ulei,
faina,
sare,
otet
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro