Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos de ceapa V - soubisse.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Ceapă 500 g, lapte 350 ml, unt 50 g, făină 50g, smântână 150g, piper, cuişoare, nucşoară, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se pune la fiert în lapte amestecat cu apă. Se condimentează cu sare, piper, două fire de cuişoare şi un vârf de cuţit de nucşoară. După ce ceapa este fiartă, se scoale din lapte şi se trece prin sită, iar laptele se strecoară. Untul se înfierbântă, se adaugă făina, se căleşte, se stinge cu laptele în care a fiert ceapa,
mai mult...
Tag-uri: sos,
ceapa,
lapte,
unt,
faina,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro