Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos de hrean II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Hrean 300 g, unt 50 g, făină 30 g, smântână 200 g, oţet 9° 50 ml, sare.
Mod de preparare :
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu smântână subţiată cu oţet şi 250 ml apă, se amestecă ca să nu se facă cocoloaşe şi se lasă vasul pe foc. Se dă hreanul pe răzătoare, se adaugă la sos şi se fierbe irca 20 min. la un foc domol. La
mai mult...
Tag-uri: sos,
hrean,
unt,
faina,
otet,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro