Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos de macris.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
50 g unt, 50 g făină, 2- 3 linguri oţet, 200 g smantană, 200 ml apă, 1 legătură macris, sare.
Mod de preparare:
Se prepară la fel ca în reţeta Sos de tarhon cu smantană, cu deosebirea că se înlocuieşte tarhonul cu măcriş, care fiind amărui se opăreşte mai întai în apă fiartă, după care se trece repede prin apă rece. Măcrişul opărit se toacă, se pune în sos şi se fierbe 5- 6 min. In felul acesta, măcrişul îşi păstrează culoarea frumoasă
mai mult...
Tag-uri: macris,
sos,
smantana,
unt
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro