Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos de mustar cald I. Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Unt 50 g, făină 50 g, smântână 300 g, oţet 9° 20 ml, zahăr 10 g, muştar 40 g, sare.
Mod de preparare:
Untul se încălzeşte, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu smântână amestecată cu oţet şi apă. Se pune muştarul subţiat cu apă, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă la un foc domol timp de 15-20 min. Se foloseşte Ia rasoluri de pasăre şi de vacă cit şi la carne afumată fiartă.
Vă dorim poftă mai mult...
Tag-uri: sos, mustar, cald, unt, faina, otet, sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro
|
|
|