Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos olandez II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
200 g unt, 3- 4 gălbenuşuri, 1 lingură de zeamă de lămaie, sare.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu 1- 2 linguri de apă şi cu puţină zeamă de lămaie (restul de zeamă de lămaie se păstrează). Se pune vasul pe foc şi conţinutul se bate foarte repede cu un tel, pană se îngroaşă. Se retrage vasul pe marginea maşinii de gătit şi se adaugă puţin cate puţin untul topit, călduţ, scurs de zer şi de spumă. Se adaugă, după gust, zeama
mai mult...
Tag-uri: unt,
galbenusuri,
sos,
lamaie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro