Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos pentru gratinat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
50 g unt, 60 g făină, 300 ml lapte sau apă, 100 g caşcaval sau branză uscată, 2- 3 gălbenuşuri, sare.
Mod de preparare:
Se topeşte untul, se adaugă făina, se amestecă pană capătă o culoare aurie, se stinge cu lapte şi se lasă să fiarbă 5- 6 min. Se ia apoi vasul de pe foc, se adaugă gălbenuşurile şi se amestecă bine. Acest sos se foloseşte la budinci, sufleuri şi la diferite umpluturi care se gr
mai mult...
Tag-uri: cascaval,
sos,
faina,
lapte
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro