Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos picant II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Făină 50 g, ulei 75 g, ceapă 300 g, oţet 75 ml, vin alb 75 ml, roşii 600 g, supă de oase, castraveţi în oţet 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se dă pe râzătoare şi se pune la fiert cu oţetul. După ce a scăzut la jumătate, se adaugă roşiile opărite şi pasate printr-o sită şi supa de oase şi se fierb împreună 15 min. Se amestecă făina cu uleiul rece, se toarnă in sos şi se mai fierbe 15 min. în caz că sosul este prea gros, se subţia
mai mult...
Tag-uri: sos,
ulei,
faina,
ceapa,
otet,
rosii,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro