Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos tartar II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Maioneză 500 g, sardele de Lissa 50 g, ouă 3 buc, asmaţui 1/2 leg, sibulet 1/2 leg, muştar 20 g, piper, sare.
Cum se prepara:
Sardelele de Lissa se trec prin maşina de tocat. Ouăle se fierb, se curăţă şi se toacă mărunt. Asmaţuiul şi sibuletul se spală şi se taie mărunt. Se amestecă maioneza cu muştarul, se adaugă sardelele, ouăle tocate, asmaţuiul şi şibuletul şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se foloseşte la rasoluri din carne de vacă.
mai mult...
Tag-uri: sos tartar,
sardele de lissa,
asmatui,
sibulet
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro