Aceasta pagina contine poll-uri despre Spanac cu ciuperci la cuptor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Spanac 2 kg, ciuperci 500 g, unt 100 g, făină 50 g, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, s are.
Mod de preparare:
Se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert, se lasă să se scurgă bine. Ciupercile se taie felii si se înăbuşe în 50 g unt. Se taie spanacul ştraifuri şi se amestecă cu ciupercile. Se adaugă făina, 100 g caşcaval ras şi se potriveşte gustul de sare. Se toarnă compoziţia într-un vas de cu
mai mult...
Tag-uri: ciuperci,
spanac,
cascaval,
pesmet
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro