Aceasta pagina contine poll-uri despre Sparanghel la cuptor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Sparanghel 1.5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, pesmet alb 100 g, smantană 200 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în mai multe ape şi se fierbe timp de 30 min. în apă cu sare. Se scurge şi se taie părţile fragede în bucăţele de 3-4 cm. Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge c
mai mult...
Tag-uri: sparanghel,
cascaval,
pesmet,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro