Aceasta pagina contine poll-uri despre Sufleu de sparanghel.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Sparanghel 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Sparanghelul se curăţă, se taie capetele şi se fierbe in apă cu sare timp de 15 min. Cotoarele se fierb separat şi se pasează prin sită. Din 75 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se amestecă cu piureul de sparanghel, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile, unul cate un
mai mult...
Tag-uri: sparanghel,
piper,
cascaval,
unt,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro