Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa cu coltunasi cu branza.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, unt 50 g, branză de vaci 300 g, făină 250 g, smantana 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa 2-3 ore se pune în supă zarzavatul de supă tăiat în patru şi ceapa întreagă, se mai fierbe circa o
mai mult...
Tag-uri: zarzavat,
branza de vaci,
oua,
verdeata
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro