Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa cu fidea.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se spală, se pun la fiert în apă rece şi se spumează cat este necesar. După ce oasele au fiert circa două ore şi jumătate, se adaugă ceapa întreagă şi zarzavatul tăiat în patru, se lasă să mai fiarbă circa o oră, se ia supa de pe foc şi se strecoară. Fideaua se fierbe circa 20 min. în apă cu sare, s
mai mult...
Tag-uri: oase de vaca,
fidea,
supa,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro