Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa de leguma cu rasol de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de vacă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, cartofi 350 g, varză dulce 200 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de vacă, de preferinţă piept, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare încă 2-3 ore. Zarzavatul de supă se taie rondele, ceapa se toacă mărunt, iar varza se taie fideluţă şi se p
mai mult...
Tag-uri: legume,
rasol,
varza dulce,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro