Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa de oase.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu bărdiţa, se spală în mai multe ape şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa 2-3 ore se adaugă zarzavatul de supă curăţat şi tăiat în patru. Ceapa se curăţă şi se pune întreagă în supă. Se fierbe în continuare pană ce zarzavatul este gata. Se ia supa de pe foc şi se toarnă p
mai mult...
Tag-uri: oase,
ceapa,
supa,
patrunjel,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro