Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa de oase.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu bărdiÅ£a, se spală în mai multe ape ÅŸi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa 2-3 ore se adaugă zarzavatul de supă curăţat ÅŸi tăiat în patru. Ceapa se curăţă ÅŸi se pune întreagă în supă. Se fierbe în continuare panÄÆ
mai mult...
Tag-uri: oase,
ceapa,
supa,
patrunjel,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro