Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa de pasare cu taitei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de pasăre 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Indată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare. După circa 45 min. se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată mărunt şi se continuă fierberea, pană ce carnea şi legumele sunt fierte. Din făin
mai mult...
Tag-uri: morcovi,
faina,
oua,
telina,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro