Aceasta pagina contine poll-uri despre Supa de pasare cu turnatei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, făină 200 g, ouă 2 buc, ulei 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de pasăre se porţionează, se pune la fiert în apă cu sare. Indată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă zarz
mai mult...
Tag-uri: carne de pasare,
supa,
morcovi,
telina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro