Aceasta pagina contine poll-uri despre Toba gelatinoasa - fara invelis.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg carne de la capatana, 500 g carne slaba de porc, urechi, 1 picior de porc, 60 g gelatina, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, cateva boabe de piper ,1 frunza de dafin, sare.
Mod de preparare
Carnea impreuna cu urechea si cu piciorul se pun la fiert intr-o cantitate de apa potrivita. Dupa ce a dat in fiert, se curata spuma, operatia repetandu-se in continuare de cate ori apare. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa, piperul boabe, frunza de dafin si sare.
Dupa
mai mult...
Tag-uri: toba,
carne,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro