Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocana cu carne de berbec I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de berbec 750 g, ceapă 300 g, ulei 150 g, cartofi 1,5 kg, roşii 400 g, cimbru 1/2 fir, smântână 300 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se stinge cu apă, se adaugă sare, cimbru, cartofii tă
mai mult...
Tag-uri: berbec,
ceapa,
cartofi,
cimbru
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro