Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocana cu carne de berbec II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de berbec 750 g, ceapă 1,2 kg, ulei 250 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, se condimentează cu sare şi piper, se prăjeşte pe toate părţile şi apoi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt. Se stinge cu boia şa bulion desfăcut în apă, se adaugă carnea prăjită şi se fierb impreună
mai mult...
Tag-uri: berbec,
ulei,
ardei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro