Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocana piperata cu carne de porc din ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ceapă 1 kg, ulei 175 g, bulion de tomate 100 g, ardei graşi 150 g, morcovi 150 g, făină 25 g, boia de ardei dulce 5 g, vin 100 ml, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. In uleiul rămas se căleşte ceapă, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se pune la fiert împreună cu carnea şi se adaugă morcovii tăiaţi julien,
mai mult...
Tag-uri: porc,
ardei,
ardeal,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro