Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocana piperata cu carne de porc din ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ceapă 1 kg, ulei 175 g, bulion de tomate 100 g, ardei graşi 150 g, morcovi 150 g, făină 25 g, boia de ardei dulce 5 g, vin 100 ml, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeÅŸte în ulei ÅŸi se scoate pe un platou. In uleiul rămas se căleÅŸte ceapă, se stinge cu bulion subÅ£iat cu apă, se pune la fiert împreună cu carnea Ã
mai mult...
Tag-uri: porc,
ardei,
ardeal,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro