Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocanita de ciuperci- din ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Ciuperci proaspete 1,5 kg, ceapă 300 g, ulei 200 g, smantană 400 g. făină 50 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, se căleşte in ulei, se adaugă ciupercile tăiate julien şi opărite bine. Se sting cu apă şi se fierb înăbuşit circa 30 min. După ce ciupercile sunt gata, se desface făina în restul de ulei, se amestecă m smantană, piper şi sare si se ada
mai mult...
Tag-uri: ciuperci,
ceapa,
verdeata,
smantana
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro