FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Tocatura din carne combinata cu miez de paine
Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocatura din carne combinata cu miez de paine.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".


Aceasta tocatura se foloseste la prepararea chiftelelor, perisoarelor, musacalelor, parjoalelor, muschiului tocat, coltunasilor, placintelor etc.

Tocatura difera de cea preparata dupa reteta "Tocatura din carne cu adaos de orez", prin faptul ca in loc de orez se foloseste miez de paine, care se adauga in proportie de 100—200 g la 1 kg de carne si tot atata ceapa calita (100—200 g), iar verdeturile si mirodeniile se adauga dupa gust. mai mult...

Tag-uri: tocatura, carne, paine

Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro
Categories
Educatie
Planuri de Lectie
Sanatate
Referate
Comentarii
Ce Inseamna
Istorie si Civilizatie
Arhitectura Navala
Stiinta si Tehnica
Filozofie
Viata Religioasa
Psihologie
Afaceri
Astrologie
Muzica
Cinematografie
Celebritati
Sfaturi Utile
Sport
Dragoste si Sex
Lumea Femeilor
Moda
Gastronomie
Calculatoare
Internet
Turism
Lumea Barbatilor
Auto Moto
Jocuri
Animale
Eseuri
Diverse

Create a poll for
Name: e-mail:
Question: 
Answers:
 
Security code:


Discuss : Tocatura din carne combinata cu miez de pa ... on Forum


Category: Gastronomie

Date Added: 27 Feb '09


Add a link to this page on any related website, blog or forum using this code :