FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Tocatura din carne cu adaos de orez
Aceasta pagina contine poll-uri despre Tocatura din carne cu adaos de orez.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".


Carnea tocată pentru umpluturi (ardei graşi, gulii, cartofi, roşii, castraveţi, varză sarmale etc.) se prepară după următoarea regulă: la 500 g carne tocată, se adaugă circa 60-100 g orez, 60-100 g ceapă, 1-2 linguri cu varf de pătrunjel sau de mărar tăiat mărunt, sare şi piper pisat după gust.

Calitatea tocăturii depinde de felul cărnii. Aceasta nu trebuie să fie
numai slabă, sau prea grasă; este bine să se amestece partea slabă cu restul de carne grasă.

Carne mai mult...

Tag-uri: tocatura, carne, orez

Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro
Categories
Educatie
Planuri de Lectie
Sanatate
Referate
Comentarii
Ce Inseamna
Istorie si Civilizatie
Arhitectura Navala
Stiinta si Tehnica
Filozofie
Viata Religioasa
Psihologie
Afaceri
Astrologie
Muzica
Cinematografie
Celebritati
Sfaturi Utile
Sport
Dragoste si Sex
Lumea Femeilor
Moda
Gastronomie
Calculatoare
Internet
Turism
Lumea Barbatilor
Auto Moto
Jocuri
Animale
Eseuri
Diverse

Create a poll for
Name: e-mail:
Question: 
Answers:
 
Security code:


Discuss : Tocatura din carne cu adaos de orez ... on Forum


Category: Gastronomie

Date Added: 26 Feb '09


Add a link to this page on any related website, blog or forum using this code :