Aceasta pagina contine poll-uri despre Tochitura Baraganeasca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de porc 400 g, ficat de porc 200 g, ulei 50 g, brânză de oi 150 g, usturoi 20 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi de 25-30 g şi se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei. Când este aproape gata, se adaugă ficatul tăiat bucăţi şi mujdeiul de usturoi. Când tochitura este gata, se sărează şi se presară cu brânză de oi. Se mănâncă cu mămăliguţă şi salată de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
mai mult...
Tag-uri: porc,
ficat,
branza,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro