Aceasta pagina contine poll-uri despre Tochitura suceveana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
500 g carne de porc (ceafa), 200 g carnati de porc afumati, 100 g ficat, 200 g branza de oi, 6 oua, 100 g untura, piper, sare, malai.
Mod de preparare
Carnea, ficatul si carnatii se taie in cuburi si se pun intr-o tigaie cu o parte din untura infierbantata si se prajesc pe foc iute pana se rumenesc.
Se stinge apoi cu cateva linguri de apa clocotita, se acopera si se mai lasa sa fiarba 10 min. Intre timp, cu restul de untura se prajesc ouale ochiuri.
Se serveste pe
mai mult...
Tag-uri: tochitura,
suceveana,
ceafa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro