Aceasta pagina contine poll-uri despre Tort de castane II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Făină 200 g, zahăr 150 g, ouă 7 buc. Siropul: zahăr 100 g, apă 150 ml, apă de flori 20 ml. Crema: zahăr 220 g, unt 240 g, ouă 2 buc, lapte 50 ml, piure de castane 250 g, zahăr vanilat 1 plic.
Mod de preparare:
Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se amestecă gălbenuşurile, cu 100 g zahăr iar, după ce zahărul s-a dizolvat, se adaugă făina amestecandu-se bine. Albuşurile se bat cu telul, se adaugă restul
mai mult...
Tag-uri: desert,
crema,
lapte,
piure
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro