Aceasta pagina contine poll-uri despre Trigoane din aluat foietaj.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru aluat:
200 g unt, 250 g faina, 1 lingurita de otet, sare si apa cat inghite faina.
Pentru umplutura:
200-300 g miez de nuca, 60 g zahar, 1 albus de ou sau 1-2 linguri de lapte.
Pentru sirop:
300 g zahar, 1/2 L apa, 1 lingura de rom.
Mod de preparare
Aluatul se prepara ca in reteta "Foi de placinta de baza" si dupa ce a fost turat de 4 ori se intinde o foaie de 1/2 cm grosime.
Cu un cutit incins se taie foaia in patrate cu latura de 8 cm si pe fiecare s
mai mult...
Tag-uri: trigoane,
aluat,
foietaj
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro