Aceasta pagina contine poll-uri despre Turnedo Brasovean.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Muşchi de vacă 750 g, franzelă 250 g, margarină 100 g, unt 30 g, ouă 5 buc, sos brun 300 g, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de vacă bine fezandat se taie felii, ca pentru şniţel, şi se dă sare şi se prăjeşte în margarină, rumenindu-se pe ambele părţi. Franzela se taie felii, câte o felie pentru fiecare felie de carne şi se prăjeşte în margarină. Din ouă şi unt se prepară ochiuri la tigaie. La
mai mult...
Tag-uri: turnedo,
muschi de vaca,
margarina,
sos brun
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro