Aceasta pagina contine poll-uri despre Turta taraneasca cu malai si dovleac.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
300 g malai, 100 g gris, 200 g faina, 300 g zahar tos, 1 kg dovleac, 2-3 oua, 50 g drojdie de bere, 100 g unt, margarina sau ulei, 1 pahar de smantana, sare.
Mod de preparare
Dovleacul curatat de coaja se da pe razatoare si se pune la fiert. In acest interval de timp se plamadeste drojdia de bere, dizolvata cu putin lapte caldut, cu o lingura de faina si cu o lingurita de zahar.
Dupa ce dovleacul a fiert, se strecoara si cu zeama de la el se opareste malaiul amestecat c
mai mult...
Tag-uri: turta,
malai,
dovleac
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro