FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Urs
Aceasta pagina contine poll-uri despre Urs.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".


Carnea de urs se prepara la fel ca cea de vita. Ursul, dupa ce a fost impuscat, se tine in blana (fara intestine) timp de 8—10 zile pentru fezandat, apoi se jupoaie de blana, carnea se transeaza in bucati potrivit de mari si se pune la marinat intr-un bait.

Carnea de urs se tine tot timpul in bait, pana se consuma, la o temperatura de 8—10°C si se intoarce in fiecare zi, astfel ca bucatile de la fund sa ajunga deasupra si invers.

Carnea va fi apasata cu o greutate care se mai mult...

Tag-uri: urs, fezandat, carne

Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro
Categories
Educatie
Planuri de Lectie
Sanatate
Referate
Comentarii
Ce Inseamna
Istorie si Civilizatie
Arhitectura Navala
Stiinta si Tehnica
Filozofie
Viata Religioasa
Psihologie
Afaceri
Astrologie
Muzica
Cinematografie
Celebritati
Sfaturi Utile
Sport
Dragoste si Sex
Lumea Femeilor
Moda
Gastronomie
Calculatoare
Internet
Turism
Lumea Barbatilor
Auto Moto
Jocuri
Animale
Eseuri
Diverse

Create a poll for
Name: e-mail:
Question: 
Answers:
 
Security code:


Discuss : Urs ... on Forum


Category: Gastronomie

Date Added: 05 Mar '09


Add a link to this page on any related website, blog or forum using this code :