Aceasta pagina contine poll-uri despre Vacuta cu conopida.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 25 g, bulion de tomate 50 g, zarzavat de supă 150 g, conopidă 600 g, roşii 600 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, ceapa tocată şi zarzavatul de supă tăiat felii. Se sting cu bulion subţiat cu apă, se lasă să fiarbă 30 min, se pasează printr-o sită sau pasoar. Se toarnă sosu
mai mult...
Tag-uri: carne de vaca,
conopida,
zarzavat
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro