Aceasta pagina contine poll-uri despre Vacuta cu dovlecei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, dovlecei 1,5 kg, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, sos brun 300 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie felii, câte o bucată la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Se adaugă sosul brun subţiat cu puţină apă şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Se curăţă dovleceii de coajă, se taie cuburi, se sărează, se lasă să se scurgă, se şterg, se
mai mult...
Tag-uri: carne de vaca,
dovlecei,
sos brun
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro