Aceasta pagina contine poll-uri despre Vacuta cu dovlecei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, dovlecei 1,5 kg, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, sos brun 300 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie felii, câte o bucată la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Se adaugă sosul brun subţiat cu puţină apă şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Se curăţă dovleceii de coajă, se taie cuburi, se sărează, se lasă să se scurgă, se şterg, se prăjesc în ulei şi se adaugă la carne împreună cu roşiile cu
mai mult...
Tag-uri: carne de vaca,
dovlecei,
sos brun
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro