Aceasta pagina contine poll-uri despre Vacuta cu telina.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ţelină 1,5 kg, ceapă 150 g, ulei 125 g, făină 25 g, bulion de tomate 25 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi mici de 20-25 g, se sărează şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. Se adaugă ceapa dată pe răzătoare şi o lingură de făină şi se lasă pe foc, până ce făina începe să se rumenească. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se fierbe încă 90 min. Ţelina se curăţă, se taie cuburi
mai mult...
Tag-uri: carne de vaca,
telina,
bulion,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro