Aceasta pagina contine poll-uri despre Vin de macese.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 10 I de vin:
1 kg macese uscate sau 1,5 kg proaspete, 2 kg zahar, 2-3 lamai, 8-9 l apa.
Mod de preparare
Macesele proaspete se taie in doua, iar cele uscate se piseaza sau se trec prin masina de tocat. Se oparesc cu 5 l de apa fiarta si dupa racire se adauga coaja rasa a lamailor, zeama acestora si zaharul dizolvat in restul de apa (3 I).
Se toarna intr-o damigeana care se astupa cu un dop perforat prevazut cu furtun pentru fermentare. Dupa fermentare si limpe
mai mult...
Tag-uri: vin,
macese,
zahar
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro