Aceasta pagina contine poll-uri despre Vinete conservate in bulion.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se aleg vinete tinere, lungi si nu prea tari la pipait. Se curata de coaja, lasandu-se alternativ o fasie si taindu-se alta, in mod simetric.
Apoi se taie pe lungime in doua si dupa aceea fiecare bucata in trei. Vinetele taiate in bucati se aseaza intr-o cratita si se presara cu sare, lasandu-se sa stea 2 ore, dupa care se storc usor si se oparesc intr-un vas cu apa clocotita.
Dupa ce au fiert 5 min bucatile se scot, se lasa sa se raceasca si se aseaza in borcane. Peste ele se toarna bul
mai mult...
Tag-uri: vinete,
bulion,
vinete conservate
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro