Aceasta pagina contine poll-uri despre Volovan - vol-au-vent cu carne de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru aluat foitaj: 300 g făină, 250 g unt sau margarina, 1 ou, 1/2 linguriţă oţet, 10 g sare, apă rece.
Pentru umplutură: 600 g carne de pasăre, 50 g unt, 50 g făină, 1/4 L lapte, 100 g smantană, piper, sare, lămaie.
Mod de preparare
După ce coca este gata, se întinde o foaie de 2 cm grosime din care se decupează cu o formă de tablă rondele de 8 cm diametru, în mijlocul cărora se crestează apoi uşor, cu o for
mai mult...
Tag-uri: volovan,
faina,
otet,
lamaie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro