Aceasta pagina contine poll-uri despre Volovan cu carne de pasare si ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru aluat foitaj: 300 g făină, 250 g unt sau margarina, 1 ou, 1/2 linguriţă oţet, 10 g sare, apă rece. Pentru umplutură: 300 g carne de pa-săre, 50 g unt, 50 g făină, 1/4 I lapte, 100 g smantană, piper, sare, lămaie.
Mod de preparare
Se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că se reduce la jumătate carnea de pasăre, însă se mai adaugă în compoziţia de umplutură 200-300 g ciuperci pr
mai mult...
Tag-uri: volovan,
carne de pasare,
ciperci,
unt
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro