Aceasta pagina contine poll-uri despre Volovane cu legume si cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Pentru umplutură: 200 g morcovi, 100 g albitură, 200 g mazăre, 1 conopidă mică.
Pentru sos: 60 g unt, 50 g făină, 200 g lapte, 200 g smantană, piper, sare.
Mod de preparare:
Volovanele se prepară ca în reţeta volovane cu ciuperci, iar umplutura se prepară în felul următor: în timp ce legumele fierb, se prepară sosul, se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte uşor amestecand mereu pană ce făina se îngălbeneşte puţin. Se stinge făina
mai mult...
Tag-uri: aperitive,
lapte,
legume,
conopida
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro