Aceasta pagina contine poll-uri despre Zarzavat pentru supe si ciorbe I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1,5 kg morcovi, 1,5 kg rosii, 300 g telina, 300 g pastarnac, 300 g patrunjel si 1 lingura sare (dupa gust).
Mod de preparare
Se curata zarzavatul, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se spala bine si se opareste masina de tocat carne la care se ataseaza o sita cu gauri mari care se gaseste in comert.
Zarzavaturile bine zvantate se trec pe rand prin masina, intr-un vas mare. Se adauga sarea, se amesteca bine si se aseaza imediat in borcane. Se sterilizeaza, prima zi
mai mult...
Tag-uri: zarzavat,
supe,
ciorbe
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro