Aceasta pagina contine poll-uri despre Zarzavat pentru supe si ciorbe II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
5 kg rosii, 1 kg ardei grasi, 2—3 legaturi de patrunjel.
Mod de preparare
Se spala legumele si se lasa sa se zvante, se taie apoi rosiile felii, ardeii suvite subtiri si patrunjelul se toaca marunt.
Se amesteca totul intr-un vas, cu o lingura rasa de sare si se lasa sa stea 10—15 minute dupa care se umplu sticlele.
Se sterilizeaza 30—35 minute. Dupa ce sticlele s-au racit si dopurile s-au zvantat se inchid cu capsule, parafina sau smoala.
mai mult...
Tag-uri: zarzavat,
supe,
ciorbe
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro