FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Liste
0
Vizualizari: 157
Comentarii: 0
Liste Faimoase
Aceasta pagina ofera subiecte interes major sub forma de liste pe categorii. Oricine poate deveni un contribuitor faimos prin trimiterea unei liste de impact.
 
Adauga o lista
Cauta o lista 
Categorii
Celebritati 157 lists
Afaceri 3 lists
Muzica 9 lists
Arta si Cultura 17 lists
Turism 13 lists
Filmulete 1 lists
Gastronomie 1 lists
Filme 16 lists
Curiozitati 80 lists
Divertisment 6 lists
Sanatate 6 lists
Istorie si Civilizatie 9 lists
Automobile 2 lists
Stiinta 4 lists
Educatie 4 lists
Citate 5 lists
Categ
Descriere
De multe ori, sportivii suferă de maladia numita gigantism. Aceasta este provocata de tumoarea hipofizara acidofila. Ea secreta hormon somatotrop in exces si determina creşterea în lungime a oaselor. Gigantismul se caracterizeaza prin cresterea exagerata in inaltime, de obicei peste 2, 00 m si afecteaza intreg organismul, atat la exterior, cat si la interior. Musculatura celui ce sufera de gigantism este bine dezvoltată si permite performanţe fizice deosebite dar, după o scurtă perioadă, urmează o etapa de slăbiciune musculară. Rezistenta lor la efort scade, de asemenea si rezistenta la boli infecţioase. De cele mai multe ori, giganţii nu ating vârsta de 40 de ani.
by fw editor
1
Ghita Muresan
2
Van Hout
3
Yang Changpeng
4
Tor Hogne Aarøy
5
Øyvind Hoås
6
Costel Pantilimon
7
Jan Koller
8
Paolo Acerbis
9
Kevin Vink
10
Stefan Postma