FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 147
Comentarii: 0

create pool



Intreaba despre Hayden Panettiere in rol de ucigasa, dupa un caz real
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta Stire



Stiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Afla De Ce Ii E Frica Lui Will Smith

2
Colin Farrell Si Rihanna Au Luat Cina Impreuna

3
Leslie Hope Va Juca In Serialul The River

4
Face Off A Mai Primit Inca Un Sezon

5
Justin Timberlake Nu Era Fericit Cu Jessica Biel

6
Bradley Cooper: Mi-am Pierdut Virginitatea Abia La 17 Ani

7
Julie Benz Va Lucra Din Nou Cu CBS

8
Lindsay Lohan Ar Putea Sa Stea 90 De Zile La Inchisoare

9
Sienna Miller A Uitat Sa-si Epileze Mustata

10
Kylie Minogue Este Pasionata De Show-ul TV My Big Fat Gypsy Wedding

11
Reese Witherspoon Si Jim Toth Isi Vor Uni In Curand Destinele

12
Afla Ce Vedeta I-a Spalat Masina Lui Sylvester Stallone
arhiva stiri
Hayden Panettiere in rol de ucigasa, dupa un caz real


Hayden Panettiere in rol de ucigasa, dupa un caz real

Friday, October 22 2010

Filmul care poarta numele The Amanda Knox Story, prezinta un caz real al unei studente americane care in urma unui program schimb intre studenti se afla in Italia si-si ucide colega de camera ajutata de iubitul sau italian si de inca un complice, acestea intamplandu-se in luna noimbrie a anului 2007.

Dupa doi ani, in decembrie 2009 s-au primit sentintele, studenta a fost condamnata la 26 de ani de inchisoare si complicii sai au primit 25 de ani de detentie, respectiv 16 ani de detentie. In ciuda celor intamplate, Amnda Knox a facut apel sustinandu-si nevinovatia. Rolul acestei tinere va fi interpretat de Hayden Panettiere.

WENN anunta ca in acea perioada acest caz a fost facut cunoscut mai ales in Italia, Statele Unite si Marea Britanie.

Unii politicieni din Statele Unite probabil si din cauza nationalitatii criminalei, au cam pus sub semnul intrebarii corectitudinea procesului din Italia si cu precadere a imprejurarilor care au dus la cumplita crima, o noapte plina de droguri si sex care s-a sfarsit cu uciderea cu bestialitate a tinerei de numai 21 de ani, dupa opinia procurorilor italieni.

Ne putem gandi ce preocupate au fost actritele ca, Megan Fox, Lindsay Lohan ÅŸi Kristen Stewart de acest rol, dar rolul a fost obtinut de frumoasa actrita, protagonista din Heroes si I Love You, Beth Cooper.

Pelicula va fi difuzata pe postul de televiziune Lifetime, produsa de Pilgrim Films and Television si va fi asteptata in vara anului viitor.

by fw editor