FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 166
Comentarii: 0

create pool



Intreaba despre Keira Knightley va aparea pe scena in The Children's Hour
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta Stire



Stiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Afla De Ce Ii E Frica Lui Will Smith

2
Colin Farrell Si Rihanna Au Luat Cina Impreuna

3
Leslie Hope Va Juca In Serialul The River

4
Face Off A Mai Primit Inca Un Sezon

5
Justin Timberlake Nu Era Fericit Cu Jessica Biel

6
Bradley Cooper: Mi-am Pierdut Virginitatea Abia La 17 Ani

7
Julie Benz Va Lucra Din Nou Cu CBS

8
Lindsay Lohan Ar Putea Sa Stea 90 De Zile La Inchisoare

9
Sienna Miller A Uitat Sa-si Epileze Mustata

10
Kylie Minogue Este Pasionata De Show-ul TV My Big Fat Gypsy Wedding

11
Reese Witherspoon Si Jim Toth Isi Vor Uni In Curand Destinele

12
Afla Ce Vedeta I-a Spalat Masina Lui Sylvester Stallone
arhiva stiri
Keira Knightley va aparea pe scena in The Children's Hour


Keira Knightley va aparea pe scena in The Children's Hour

Tuesday, November 23 2010

Vedeta de cinema, Keira Knightley a avut debutul in teatrul londonez in 2009, cu piesa "The Misanthrope". Artista britanica va aparea din nou pe scena treatrului West End din Londra in spectacolul "The Children's Hour", cu sperante de a fi apoi vazut pe scena teatrului Broadway din New York.

Premiera noului spectacol de teatru va avea loc la Londra pe inceputul anului ce vine, unde actrita din "Pirates of the Caribbean" va avea rolul unei profesoare despre care cred ca este lesbiana.

In anul 1934 a fost scrisa piesa de teatru si interzisa in Boston, America, insa pe scena teatrului parizian a fost jucata si a primit comentarii si aprecieri critice pozitive. Premiera in SUA a avut loc pe Broadway in anul 1936. Noul montaj va fi asigurat de Ian Rickson , rolul femeii despre care se spune ca ar fi iubita profesoarei, conform unor zvonuri din presa americana, va fi interpretat de Rosie O'Donnell.

Actrita de comedie este lesbiana si in viata reala fiind o activista convinsa a comunitatii LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Transexual).

by fw editor