FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 241
Comentarii: 0

create pool



Intreaba despre Oprah Winfrey si-a dorit moartea ei sau a copilului nenascut
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta Stire



Stiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Afla De Ce Ii E Frica Lui Will Smith

2
Colin Farrell Si Rihanna Au Luat Cina Impreuna

3
Leslie Hope Va Juca In Serialul The River

4
Face Off A Mai Primit Inca Un Sezon

5
Justin Timberlake Nu Era Fericit Cu Jessica Biel

6
Bradley Cooper: Mi-am Pierdut Virginitatea Abia La 17 Ani

7
Julie Benz Va Lucra Din Nou Cu CBS

8
Lindsay Lohan Ar Putea Sa Stea 90 De Zile La Inchisoare

9
Sienna Miller A Uitat Sa-si Epileze Mustata

10
Kylie Minogue Este Pasionata De Show-ul TV My Big Fat Gypsy Wedding

11
Reese Witherspoon Si Jim Toth Isi Vor Uni In Curand Destinele

12
Afla Ce Vedeta I-a Spalat Masina Lui Sylvester Stallone
arhiva stiri
Oprah Winfrey si-a dorit moartea ei sau a copilului nenascut


Oprah Winfrey si-a dorit moartea ei sau a copilului nenascut

Tuesday, February 1 2011

Celebra realizatoare TV a recunoscut de curand ca in adolescenta a vrut sa-si ia viata dupa ce a aflat ca este insarcinata si pentru a scapa de rusinea de a naste un copil fara a fi casatorita, a baut detergent.

Intr-un interviu pe care l-a acordat jurnalistului britanic Piers Morgan, faimoasa Oprah Winfrey a marturisit ca, la varsta de 14 ani , a vrut sa-si ia viata pentru a nu fi nevoita sa suporte consecintele nasterii unui bastard.

"Faptul ca am ramas însarcinata a fost rezultatul unor decizii proaste pe care le-am luat atunci. Nu aveam stabilite limite sau, daca aveam, nu le respectam, plus ca am fost abuzata sexual la 9 ani, la 10, 11, 12 şi 13", rememoreaza vedeta aspectele nefericite ale copilariei ei.

"Ma gandeam înainte ca micuţul sa fie nascut ca va trebui sa ma sinucid. Chiar am facut ceva în sensul acesta, am baut detergent, ca sa întrerup sarcina sau sa-mi iau zilele."

Într-un interviu anterior, Oprah a mai facut declaraţii cu privire la acest subiect: "Recunosc ca aveam contact intim cu diverşi oameni, care au abuzat de mine ani în şir". Ea şi-a ascuns sarcina pana în momentul în care a ajuns la spital pentru ca avea încheieturile umflate.

"Faptul ca n-am vorbit cu nimeni despre sarcina mea m-a stresat foarte mult, iar acest stres mi-a provocat naşterea, iar copilul n-a supravieţuit dupa ce a vazut lumina zilei. Atunci mi-am dat seama ca moartea copilului meu însemna de fapt «renaşterea» mea. Mi s-a dat atunci o a doua şansa", conchide ea.

by fw editor